donderdag 10 oktober 2013

Ffwd: Boeuf a la mode


Het is weer vrijdag en dus is er weer gekookt uit het boek French Fridays with Dorie. In dit geval is er meer gebakken, want we hebben een braadstuk gemaakt.
En dat paste prima bij het herfstweer dat momenteel over het land trekt.
Het is een recept dat veel tijd in beslag neemt. Niet dat je veel handelingen hoeft te verrichten, het is vooral wachten. Het braadstuk dient een nacht te marineren en vervolgens ook nog 3 uur in de oven te worden klaargemaakt. Allerlei smaakmakers zoals groenten, cognac, tomatenpuree, wijn en runderbouillon worden toegevoegd om het braadstuk zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen!
Maar dan heb je wel een top recept. Een sappig stuk vlees en vol van smaak. Heerlijk.

We hebben afgesproken dat wij, in deze groep, over het algemeen de recepten niet posten, maar ik heb een (engelstalige) link naar het recept gevonden dat ik je toch niet wil onthouden. Mocht je het nu ook zo lekker vinden, het boek staat vol met dit soort pareltjes!
De link: link recipe boeuf a la mode.

En het smaakte niet alleen heerlijk, het zag er ook heerlijk uit, vind je niet?

4Pure: Boeuf a la mode

Geen opmerkingen: